Hitta din drömväska för resan

Semestern är bokad och väderprognosen ser god ut. Nedräkningen kan helt enkelt börja. Då finns det bara en sak kvar att ordna med och det är såklart att hitta en snygg och smidig resväska som du kan packa i. Det finns ett stort antal resväskor på marknaden och att hitta den perfekta packningsvänliga väskan kan kännas som ett stort projekt. Du kan dock köpa resväskor till billigt pris som uppfyller alla dina krav.

Välj rätt storlek på din resväska

För att välja den rätta resväskan är det viktigt att tänka på hur stor väska du behöver. Om du ska iväg på en lång semester kan du behöva en stor resväska som sväljer upp mot 20 kilo och som du kan checka in. En sådan rymmer alla de kläder du behöver för en två veckors semester. De kommer med en enkel hjulanordning med två eller fyra hjul så att du slipper bära din tunga väska.

En något mindre väska på hjul är en så kallad kabinväska. Precis som du hör på namnet kan du ta med dig den in i flygplanets kabin. Du kan helt enkelt använda den som handbagage. En kabinväska är en mindre sorts resväska som vanligtvis rymmer cirka tio kilo. En sådan resväska är det perfekta valet om du ska iväg på en kortare resa, till exempel en weekendresa. Om du kikar in på resväskor.se kan du hitta väskor i alla olika storlekar.

De snyggaste väskorna är de matchade

Om du ofta är på resande fot och utnyttjar dina resväskor lika ofta som jobbväskan kan det kännas kul att lägga lite extra tanke på dina väskor. För att känna att du reser med stil ska du satsa på ett väsksätt som matchar.

I butiker med fokus på väskor kan du hitta många snygga väsksätt. Ett väsksätt består oftast av en större resväska, en mindre resväska och en kabinväska som alla har samma utförande. Då kan du kombinera dina väskor efter vilken storlek du behöver inför varje resa. Detta samtidigt som du ser till så att alla dina väskor matchar. Då blir det dessutom enklare att hålla koll på dina väskor.

Låt barnen få en riktig sagoväska

För de allra minsta i resesällskapet finns det såklart roligare alternativ än klassiska mönster och sobra färger. För att få en riktigt rolig start på resan och bygga upp barnens förväntningar kan det vara kul att köpa en speciell barnresväska. Resväskor.se har verkligen tagit detta på allvar och har resväskor i alla sorters roliga mönster. Vad sägs om fjärilar, tiger- eller polismönstrade väskor? Det finns dessutom riktigt smarta kabinväskor med hjul som ditt barn kan åka på under den långa sträckan till gaten.

2 tips för att hålla rätt på din väska

När du valt ut den rätta storleken och utförandet på din väska är det dags att pimpa den med roliga detaljer. Det är ju alla detaljer som gör att en väska sticker ut. De kommer dessutom att göra det extra enkelt för dig att finna din väska bland alla andra på bagagebandet. Se därför till att köpa en bagagetag där du skriver ditt namn och en bagagerem.