Så gör du födelsedagen till den bästa

Att fira sin födelsedag är något som är tradition för de allra flesta i Sverige, eller kanske till och med i hela världen. Vissa väljer att stanna hemma tillsammans med familj och vänner, medan andra vill slå på stort och kanske fira sin födelsedag i ett annat land. Oavsett om man är hemma eller på krogen, på nöjesfältet eller på charterresorten så är firandet väldigt viktigt.

Har du tröttnat på att fira på vanligt vis? Oroa dig inte! Det finns många andra spännande sätt som du kan fira att du har befunnit dig på jorden ett år till. Här kommer du att få läsa några roliga tips om hur du kan fira din födelsedag på lite annorlunda sätt. Kom dock ihåg att en tårta är ett måste! Hos företaget Din Tårta kan du beställa härliga och smaskiga tårtor med alla möjliga typer av motiv.

Fixa födelsedagen

Så, du vill fira din födelsedag på ett annat sätt i år och kanske vill du till och med fira på ett sådant sätt att du aldrig kommer att glömma den. Vi har lösningen på problemet!

Fira födelsedagen i mörkret – I Stockholm hittar du en restaurang vid namn Svartklubben. Här är det kolsvart inne i matsalen, så mörkt att du inte ens kan se din egen hand framför dig. Nu har du möjlighet att använda dina andra sinnen istället och njuta av god mat och vänskap i ett totalt mörker.

Hoppa fallskärm – Inte rädd för höjder? Bra! Då kanske du vill fira in ditt nya år med att hoppa fallskärm. I Sverige finns det ett flertal platser och klubbar som du kan vända dig till och där du, tillsammans med en handledare, får uppleva hur det känns att falla fritt. Den här typen av upplevelse passar utmärkt för den som fyller lite extra stort.

Skjutbana – Vill du testa på hur det är att skjuta med pistol eller gevär? Då kan du fira din födelsedag på en skjutbana. Det är roligt för alla som älskar spänning, men kostar en hel del och behöver dessutom förbokas.

Body flight – Den som inte vill hoppa fallskärm och befinna sig så högt upp i luften kan istället testa på body flight. Här får du på dig en dräkt och stiger därefter in i en lufttunnel. Nu har du möjlighet att testa på hur det känns att flyga på riktigt. Till och med barn från 3 år har möjlighet att delta. Det betyder att hela familjen kan fira dig på det mest spännande sätt.

Kryssning – Att åka på kryssning är mycket trevligt och det finns kryssningar som passar både för vuxna och barn. Vill ni ha en riktig festkväll så är det en partybåt som ni ska satsa på. Här kan ni njuta av god mat, musik och shower, men även spa och en otroligt vacker utsikt. Kryssningar är dessutom väldigt billiga, åtminstone när det kommer till enbart resa och hytt. Vill man däremot köpa drinkar och äta mat så tillkommer en del avgifter.