Varför kör du ditt OS?

Många vet inte ens att det finns något som heter operativsystem (OS), datorn är en datorn och Windows, vad det är, de kan dom inte ens svara på.

Jag utgår ifrån att mina läsare faktiskt vet vad ett OS är. Men jag tror att några inte ens tänkt på att bytt? Har du har du bytt? I så fall; varför har du bytt?

Jag håller sakta men säkert på att gå över till Ubuntu. Det finns dock några anledningar att jag fortfarande sitter kvar i Vista och det är att jag måste fixa drivrutiner trådlösa internet (någon som kan?) och till det måste jag ha (google!) internet. Sedan dualbootar Ubuntu och Vista. Det är för att jag har spel som inte fungerar till Ubuntu och jag vill också test-köra mina webbprojekt i Vista innan de går online.

Anledningen till att jag håller på att byta OS är att jag är så trött på Microsoft så det är inte sant, ostabilt och segt. Dessutom är Ubuntu är jävligt snyggt också. Men mest för att slippa köpa en massa program, allt till Ubuntu är gratis! Däremot skulle jag kört OS X om det fanns (lagligt) till PC, eller om jag köper mig en Mac.

Men som saggt är jag nyfiken på varför just du har ditt OS. Ska du byta? Ska du inte? Varför inte?

AD: Egen blogg med fotofunktion? Köp nu!