Lägg till Operas Speed Dial i Firefox

I skuggan av Internet Explorer (IE) och Firefox (Fx) finner man Opera. En relativt bra – om inte väldigt snygg webbläsare.

För utom att den är väldigt snygg så har den en funktion jag gillar skarpt och det är Speed Dial; Sidan som kommer upp när man öppnar en ny tab, istället för en helt tom sida (som i Fx och IE), med ett utvalda favoritlänkar.

I Speed Dial har du möjlighet att lägga in dina favoritbokmärken till ett enkelt snabbkomando (Ctrl + Siffra) (men du kan ju självklart enkelt klicka på dom också). Så att det blir ännu lättare för dig att komma till din favoritsida.

Men eftersom jag köra Fx i vanliga fall så har jag letat på ett add-on till Fx som likt Operas funktion heter Speed Dial. Detta add-on kan du ladda ner på Firefoxs add-on-sida. En exakt kopia är det dock inte, men den uppfyller mina krav och jag rekommenderar den starkt om ni gillar Operas Speed Dail.