Gör Rickard Eriksson ett nytt Lunarstorm?

Vad har Jaiku, Bilddagboken, Gmail, Lunarstorm och Facebook gemensamt? Om jag säger Totiki har nog inte många en aning vad jag menar. Säger jag en värdig Friendfeed utmanare, vet de flesta vad jag snackar om. Att stödja ett 70-tal sociala-sajter är inte dåligt jämfört med Friendfeeds 43 och de flesta är svenska – än så länge.

Vi ska stödja alla sociala sajter.

– Rickard Eriksson, Grundare till Lunarstorm och Totiki [källa]

Att det sen är Rickard Eriksson som står bakom sidan gör det faktiskt inte sämre. Lunarstorm ägde en hel generation av ungdomar och varför skulle han inte kunna lyckas igen?

Dessvärre är Totiki en “closed-beta” än så länge, så vi dödliga får vänta tills vi får en invite eller tills sajten blir “open”. Jag tror att detta kommer att bli något! Vad tror ni?

Läs mer på Totikis blogg.